Consultanta IT

Asigurarea unui IT optimizat pentru afacerea ta!

Tehnologia este unealta pe care o folosim pentru a rezolva provocari in domeniul afacerilor

Cand vine vorba de tehnologia de care aveti nevoie pentru afacerile dumneavoastra, este greu sa va dati seama care optiuni sunt mai bune. Vladone.org nu doar vinde tehnologie-noi putem spune ca avem expertiza necesara pentru a schimba modul in care companiile folosesc tehnologia IT si putem gasi solutii la provocarile de afaceri reale pe care le poate avea compania dumneavoastra. Lucram si cu afacerile mici dar si cu cele mari si suntem capabili sa asiguram folosirea resurselor tehnologice in cel mai eficient mod. De asemenea suntem capabili sa indeplinim rolul de consultanti IT, sa oferim ajutor in manegementul resurselor tehnologice si sa lucram cu personalul IT curent al dumneavoastra pentru a demara noi proiecte care pot fi in afara domeniului de specialitate al acestora, sau care pur si simplu cer mai mult personal.

Dar asta nu e tot, cu Consultanta IT va puteti astepta la:

Suport Rapid si timp de raspuns scurt. Echipa de experti a Vladone.org este intotdeauna gata sa va  ofere cele mai bune sfaturi bazate pe o pregatire riguroasa si ani de experienta.

Rapoarte Detaliate care vor asigura familiaritatea Vladone.org cu felul in care compania dumneavoastra  foloseste calculatoarele  si  tehnologia IT  pentru a servi clientii. In acest fel va putem oferi cele mai bune sfaturi si servicii pentru compania dumneavoastra.

Solutii Independente – bazate pe standarde de tehnologie cunoscute si cele mai bune practici.

Perspicacitate in domeniul tehnologiei si afacerilor– un amestec unic care deseori lipseste altor firme.

Servicii IT complete-care includ planificare,procurare,implementare, si management continuu.

Vladone.org devine o extensie virtuala a afacerilor dumneavoastra ajutandu-va  sa dezvoltati  si sa mentineti o strategie tehnologica care este aliniata cu nevoile si scopurile dumneavoastra.

Consultanta IT