Securitate

Protejati-va afacerea de pericolele online!

Protejati-va afacerea de pericolele online

IT-ul rapid si eficient este cel mai important instrument in conducerea unei afaceri de succes, iar orice companie cu o prezenta online are riscul unor probleme de securitate si daca nu sunteti protejat in mod adecvat, va lasati afacerea vulnerabila la atacuri, precum spam, phishing, virusi,hackeri rau intentionati si malware.

Virusii, malware si spyware reprezinta o amenintare pentru orice intreprindere, de aceea trebuie sa obtineti cea mai buna protectie web. Vladone.org ofera solutii impotriva virusilor si spyware ce va pastreaza in siguranta datele si va asigura ca emai-ul dvs este protejat.

Securitate Web

Email Security

Mesajele electronice nesolicitate (spamul) reprezinta o problema care afecteaza din ce in ce mai mult orice utilizator de email. Pentru o eficientizare a contului de email, se poate opta la o solutie care garanteaza protectie antispam.

Desi in general sunt mesaje care au un caracter comercial, de publicitate pentru servicii si produse dubioase, adeseori spam-ul poate duce la afectarea securitatii datelor utilizatorilor sau a informatiilor confidentiale detinute de companie. Astfel, spamul se distinge prin caracterul agresiv si  repetat. Poti pierde oportunitati de afaceri cu o solutie antispam care nu este potrivita. Email-urile de la parteneri pot fi considerate spam si astfel, ele nu ajung la destinatar.

Virus & Spyware

Afacerea dvs. va incetini daca malware sau virusii vor opri ca echipamentele dvs it sa functioneze la capacitate maxima. Expertii de la Vladone.org au o vasta experienta in securizarea sistemului dvs. Noi oferim:

  • Stergerea de virusi, spyware si malware – softul nostru de securitate cu care lucram localizeaza si sterge amenintarile online
  • Instalare Windows Security Essentials – protejeaza datele companiei impotriva virusilor, troieni,spyware si malware
  • Controlul si configurarea PC-ului – preluarea controlului prin monitorizarea si controlul la ceea ce utilizatorii sistemului dvs. au acces online

Vladone.org va poate recomanda o solutie antivirus care satisface nevoile companiei tale si asigura ca sistemele dvs. functioneaza in conditii de siguranta si in mod productiv.

Securitatea de retea

Serviciile noastre de firewall va permit sa rulati afacerea dvs. fara griji de securitare a retelei. In dorinta de protejare a personalului si clietiilor impotriva amenintarilor de securitate, cum ar fi furtul de identitate, va vom proteja datele importante. Sistemele noastre descopera si elimina amenintarile inainte sa afecteze compania dvs. Planul nostru de securitate presupune:

 • Rapoarte periodice – monitorizam uitlizarea
 • Perimetru de securitate – pastreaza virusii si intrusii la distanta de afacerea ta
 • Filtrarea continutului – blocam accesul la site-urile daunatoare sau nesigure pentru a creste productivitatea
 • Wi-Fi – utilizarea in siguranta a dispozitivelor mobile in birou
 • Previzibilitate – planurile noastre includ intretinere preventiva, patching,actualizare de antivirus, si consiliere Helpdesk

Toate aceste servicii, inclusiv intretinerea si actualizarile preventive, sunt disponibile la un pret avantajos in abonamentele noastre IT.