Web Development

Te ajutam sa aduci la viata visele

Dezvoltare Web

Small Business Website – de la 300 €

Va oferim un website si o experienta mobila ce va creste odata cu compania dumneavoastra pentru a va crea o imagine online eficienta.

  • Intelegem nevoia de a crea o solutie eficienta ce sa nu va dea batai de cap.
  • Fie ca aveti nevoie de un logo, elemente tipografice de prezentare sau marketing online, echipe noastre de business si creatie va ofera o solutie de investitie de calitate si acceseibila
  • Fie ca doriti sa va dezvoltati afacerea sau sa va axati pe o nisa, va oferim consultanta continua pentru a ramane competitiv pe piata afacerii dumneavoastra.

Design Responsive

Este important pentru audienta dumneavoastra sa aiba un acces facil la mica dumneavoastra afacere de pe orice dispozitiv. Asta necesita un design responsive pentru website-ul dumneavoastra, avand capacitatea de a se adapta la orice rezolutie desktop sau mobila. Acest design este crucial pentru a va impune in piata, in timp ce va ofera acces la o gama mult mai larga de clienti pentru a va face cunoscut brandul. Un design responsive va ajuta afacerea sa acceseze o gama mult mai larga de oportunitati de afaceri.

Premium Website –
de la 600 €

Va putem ajuta cu o gama larga de solutii, de la website-uri pe baza de membership sau platforme online de invatare (E-learning) pana la proiecte personalizate pentru compania dumneavoastra. Incepem cu o consultanta initiala a cerintelor sistemului ce urmeaza a fi dezvoltat, apoi dupa cercetarea si gasirea solutiei potrivite, proiectam si incepem dezvoltarea platformei. Daca doriti sa construiti un website 100% responsive, cu trafic mare si cu multiple functionalitati noi avem toate cunostintele si abilitatile necesare.

Un aspect care iese în evidență.

Designerii noștri vor furniza site-uri personalizate, inovatoare și proaspete. Aici, la Vladone.org, oferim mai mult decat un design minunat, cream o identitate vizuala online, care vă va diferenția afacerea de competitorii dvs.

Clientul dvs. este centrul nostru de interes.

Un site frumos captează ochiul vizitatorului, dar aveți nevoie de mai mult pentru a vă atrage potențialul client. De aceea, creăm numai site-uri ușor de utilizat și orientate spre obiective, oferind vizitatorilor dvs. un motiv in plus pentru a explora întreaga dvs. afacere online.

Funcționalitate

Aveți nevoie ca site-ul dumneavoastra să fie un instrument de afaceri, și un sprijin solid pentru echipa dumneavoastra? Aceasta este ceea ce va oferim. Suntem capabili să dezvoltăm platforme operative online pentru a se potrivi nevoilor dvs. de afaceri și se poate extinde cu noi caracteristici oricand, fără riscul deranjării site-ului web existent.

Ușor de administrat

Platforma de gestionare a conținutului este intuitivă și vă oferă un control deplin asupra site-ului. Indiferent cât de avansate sunt cunoștințele dvs. tehnice, va veți putea gestiona site-ul, ținând-l actualizat și relevant pentru nevoile clienților dvs.

Magazin Online Complet – de la 700 €

Construim soluții de comerț electronic end-to-end care conduc la trafic și conversii mai bune pentru magazinul dvs online. Specialiștii noștri in UX și de design grafic vă vor asigura cea mai bună experiență de cumpărături. Sau dacă aveți nevoie de soluții online de plată integrate într-un site web cu un focus non-retail, avem și acest aspect acoperit.

Integrare

Sistem ERP complet integrat care comunică cu magazinul de e-commerce, procesarea automată a comenzilor, actualizările de articole, conturile clienților etc.

Securitate

Informațiile dvs. comerciale sunt sigure și fiecare plată este sigură. Vladone.org se preocupa primordial pentru a vă proteja datele de afaceri, informațiile despre clienți și tranzacțiile.

Experiență superioară de cumpărături

Putem integra orice caracteristică sau funcționalitate care ar ușura viața clientului dvs.: liste de dorințe, poștă electronică, ambalaj cadou, automatizarea calculelor de transport și a ratei de impozitare, procesarea cardurilor și confirmarea comenzii prin e-mail și orice alte functionalitati doriti.

Asistență completă

Suntem mandri de magazinele noastre online care sunt foarte intuitive, ușor de utilizat și profitabile. Dar din când în când, s-ar putea totusi sa va blocati. Nu ezitați să ne sunați, vă oferim asistență completă pentru orice problemă cu care vă puteți confrunta.

Gestionați cu ușurință conținutul

Prin intermediul unui sistem de gestionare a conținutului bine conceput, puteți să actualizați cu ușurință pagini, categorii, produse, articole, postări, bannere și multe altele.